Contacteer Ons

Ons team staat voor u klaar

Bij Mirrorbooth geloven wij dat een persoonlijke aanpak leidt tot de beste resultaten en de meest tevreden klanten. Daarom bent u bij ons meer dan een nummer, en zetten wij graag die extra stap om ervoor te zorgen dat uw evenement het grote succes wordt waar gasten nog maandenlang aan zullen denken. Dat zal ook niet moeilijk zijn, want met de onvergetelijk leuke foto’s van onze fotospiegel zal de interactieve belevenis nog heel lang bijblijven.

Vraag nu een offerte aan

Van een trouwfoto als ‘foto van de dag’ op een Mirrorbooth tot een startscherm met zakelijk logo, alles is mogelijk bij ons. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan zullen we samen met u kijken naar de mogelijkheden en zullen wij een offerte op maat opstellen.

Onze gegevens

Krijg antwoord op al uw vragen

Heeft u nu vragen over onze aanpak, de werking van onze Mirrorbooth of weet u niet zeker of uw idee haalbaar is met onze fotospiegel? Lees dan eens onze pagina met veelgestelde vragen, of stuur ons een berichtje. Wij beantwoorden deze graag snel en persoonlijk, zodat u een compleet beeld heeft van wat wij voor u en uw evenement kunnen betekenen.