Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen en antwoorden over een fotospiegel huren bij Mirrorbooth.

Wat is het verschil tussen een mirrorbooth en een fotobooth?

 • Een mirrorbooth is een luxe versie van een fotobooth waar je jezelf in een spiegel ziet. Achter deze spiegel zit een reflexcamera met een TV, zodat gasten een foto kunnen maken van hoe zij in de spiegel eruit zien. Omdat het een slimme spiegel is kunnen gasten (en de organisatie) in real time leuke effecten, animaties en achtergronden gebruiken voor deze foto’s. 

 

Kan een mirrorbooth meerdere dagen gehuurd worden?

 • Zeker! Daar krijg je bovendien ook nog eens extra korting op. De mirrorbooth kan namelijk volledig autonoom te werk gaan en heeft geen enkele moeite om meerdere dagen op een festival, beurs of ander evenement actief te zijn. Stuur een mail naar info@mirrorbooth.be om een offerte op maat te krijgen.

 

Zijn prints echt onbeperkt?

 • Onze mirrorbooth wordt geleverd met een rol die maarliefst 8 uur lang non-stop printplezier verzekert! Mocht het papier daarna op zijn komen wij persoonlijk langs om de rol te vervangen met een nieuwe. 

 

Is een achtergrond nodig?

 • Niet perse. Veel mensen kiezen ervoor om een muur als achtergrond te gebruiken. Wenst u een speciale achtergrond in thema van het evenement, dan kunnen wij hier zeker mee helpen.

 

Kan er een foto van onze trouwdag (op de dag zelf) op de prints

 • Natuurlijk! Wij willen niets liever dan jullie een perfecte dag verzorgen. Wij kunnen tegen een meerprijs van €9,- samenwerken met jullie fotograaf om dezelfde dag nog jullie trouwfoto te verwerken in de prints. 

 

Wat zijn de transport en leverkosten?

 • Bij Mirrorbooth reken wij geen transport of leverkosten voor klanten in België. Voor onze Belgische klanten is de aangegeven prijs dan ook All-In. Voor onze Nederlandse klanten moeten we logischerwijs iets verder reizen, vandaar dat we een kleine meerprijs rekenen.

 

Is een Mirrorbooth makkelijk te gebruiken?

 • De Mirrorbooth is zo ontworpen dat het heel eenvoudig is om te gebruiken. Alles wijst zich vanzelf, zowel voor uw gasten als voor uzelf. 

 

Hoe groot is de Mirrorbooth?

 • De afmetingen van de magische spiegel zijn 1540x920x640 en het weegt bijna 100kg! Voor de Mirrorbooth is een ruimte van 3x3 meter nodig om optimaal foto’s te kunnen maken.

 

Wat moeten we doen als er problemen zijn?

 • Tijdens de verhuur zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. In het zelden geval dat er problemen voor doen kunnen wij op afstand dit verhelpen. Lukt dit niet, dan komen wij direct persoonlijk langs om het op te lossen.

 

Hoe worden de prints ontworpen?

 • Een van onze designers zal na jullie reservatie contact opnemen om alles met jullie door te nemen en een ontwerp op maat te maken.

 

Kunnen we zelf een print ontwerpen?

 

Worden er attributen meegeleverd?

 • Met iedere Mirrorbooth leveren wij een mandje met hoedjes, boa’s, brillen en papieren props. Fun verzekerd!

 

Kunnen we 1 grote foto printen?

 • Jullie kunnen kiezen tussen strookjes van 5x15cm, of voor 1 foto van 10x15cm

 

Wat is de optie voor een branding startscherm?

 • We krijgen vaak de vraag van bedrijven om het startscherm (het scherm dat mensen zien voor ze de Mirrorbooth sessie starten) te customizen. Bij ons is hierin alles mogelijk!

 

Kunnen we de prints na het event nog krijgen

 • Met de optie ‘extra prints per post’ krijgen jullie voor €35,- alle prints 2x toegestuurd per post na jullie event. Zo missen jullie geen enkele print en kunnen de gasten hun eigen foto’s meenemen.

 

Is het mogelijk om ter plaatse meer dan 2x te printen

 

Zetten jullie eigen reclame op de prints?

 • Nee! Wij geloven in de complete ervaring, daarom voegen wij geen Mirrorbooth reclame toe aan jullie prints. Het draait uiteindelijk om jullie, niet om ons.

 

Hoe snel is de printer?

 • Wij gebruiken een professionele fotoprinter. Deze kan in 10 seconden jullie prints in hoge kwaliteit afdrukken.

 

Zijn jullie foto’s van goede kwaliteit?

 • Het belangrijkste element van een Mirrorbooth is de kwaliteit van de foto’s. Een leuke ervaring wordt snel anticlimactisch als de foto’s niet scherp of mooi zijn. Daarom maken onze fotospiegels gebruik van een professionele 18 megapixel camera.

 

Is het mogelijk om de Mirrorbooth vroeger te plaatsen?

 • Ja hoor, We bespreken alle zaken met jullie zodat jullie precies op de hoogte zijn, maar ook om eventuele wensen met jullie door te nemen.

 

Wanneer komen jullie de Mirrorbooth ophalen?

 • Net als de plaatsing zullen wij dit in overleg met jullie samen bespreken en inplannen.

 

Is er een borg op jullie fotospiegels?

 • Nee, er is geen borg. De Mirrorbooth is een toestel dat een aankoopprijs heeft van maar liefst €9000. Je weet natuurlijk nooit hoe jullie gasten hiermee omgaan en de verantwoordelijkheid rust hierbij op jullie als organisatie. Wil je het veilig spelen? Kies dan voor onze verzekering (+€35) om zonder zorgen te kunnen feesten. Indien er dan schade of diefstal is dient er enkel een franchise te betalen.